/VIDEO/ Spirite încinse la sediul socialiștilor între tinerii PSRM și PAS. „Poliția, separați provocatorii de noi”

missing
08 februarie 2021, ora 13:42

Spirite încinse la sediul socialiștilor, acolo unde tinerii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au organizat un protest pe 8 februarie curent în fața sediului Partidului Socialiștilor (PSRM) în cadrul căruia i-au acuzat pe oponenți de corupție. Ulterior, tinerii PSRM au organizat un contra-protest, în care i-au  numit pe cei de la PAS trădători. 

Flashmob-ul organizat de PAS Youth a avut tema „Top șapte cei mai corupți socialiști care se tem de Guvernul Gavriliță”. Tinerii au venit la sediul socialiștilor cu pancarte pe care era scris: „I-am prins PSRM în flagrant”, „Socialiști cu caviar la gură”, „Impertinență, disperare, corupție, minciună”.

Ulterior, din sediul PSRM au ieșit tinerii socialiști care au scandat: „Jos provocatorii”, „Jos miniștrii falși”, „Rușine”, „Jos miniștrii falși”. După aceasta, tinerii socialiștii au pășit înaintea celor de la PAS și i-au lăsat în spate.

„Dragă poliție puteți să interveniți, noi facem activitate, ne împing și nu ne dau voie să ne exprimăm. Puteți să separați acești provocatori de noi”, a spus unul dintre tinerii PAS.

Și un deputat socialist a fost la protest: „Voi pentru ce ați venit? Cine a scris textul?”, a întrebat deputatul Vladimir Odnotalco.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram