/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Jurnaliștii TV8, blocați în stânga Nistrului, au fost eliberați după două ore

missing
09 februarie 2021, ora 17:25

Jurnaliștii TV8 Viorica Tătaru și Andrei Captarenco, realizatorii „Dincolo de Nistru” – „Река без границ”, după două ore în care au fost blocați la trecerea de pe Nistru în satul Gura-Bâcului, au fost eliberați.

„Ne-au eliberat după două ore. Nu ne-am conformat și am refuzat să ștergem imaginile care au fost filmate”, ne-a declarat Viorica Tătaru, jurnalist TV8.

Amintim că, jurnaliștii TV8 Viorica Tătaru și Andrei Captarenco, realizatorii „Dincolo de Nistru” – „Река без границ”,  au fost blocați la trecerea de pe Nistru în satul Gura-Bâcului și li s-a cerut să șteargă toate imaginile pe care le-au filmat.

Jurnaliștii TV8 au solicitat implicarea Comisiei Unificate de Control, Promolex, MAI și IP Anenii Noi. Unul dintre pacificatori a declarat că are instrucțiuni pe care le respectă și a adăugat că este ilegal să filmeze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram