/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Independent Media House susține media independentă și businessul

missing
12 februarie 2021, ora 07:10

Creată cu scopul de a susține mass-media independentă din Republica Moldova, noua casă de vânzări Independent Media House devine tot mai atractivă printre companiile de la noi, care aleg să încheie parteneriate în domeniul plasării publicității anume cu această organizație.

MARIAN OLARI, PREȘEDINTELE „INDEPENDENT MEDIA HOUSE”: „IMH este o organizație non-profit creată cu scopul de a vinde publicitatea canalelor media independente și de a le ajuta să-și mărească audiența, cât și veniturile din publicitate”.

„Viziunea IMH este să utilizeze granturile și finanțările disponibile pentru a fortifica media independentă și de a motiva businessul să investească în media de calitate”.

Independent Media House oferă companiilor-partenere servicii de promovare la un preț foarte competitiv, dar, în același timp, corect și transparent.

MARIAN OLARI, PREȘEDINTELE „INDEPENDENT MEDIA HOUSE”: „De asemenea, le dublăm investiția prin utilizarea granturilor nerambursabile, administrate de către IMH. Oferim reducerea costurilor de marketing în proporție de aproximativ 50-60 la sută”.

Companiile care aleg Independent Media House pentru a-și desfășura campaniile de publicitate, pe lângă avantajele financiare și comerciale, au ocazia de a investi în media independentă și de a pune umărul la dezvoltarea democrației și a unui climat sănătos pe piața mediatică de la noi.

MARIAN OLARI, PREȘEDINTELE „INDEPENDENT MEDIA HOUSE”: „IMH oferă o metodă simplificată de a accesa fonduri nerambursabile și de a deveni parteneri. Tot de ce este nevoie, este să semnăm un contract de prestări servicii de publicitate. Noi facem o ofertă, o integrăm in strategia de marketing a clientului sau o cream noi înșine. Plasăm publicitate și oferim raportare. Suntem o organizație care intermediază intre client si media independentă. Și astfel rezolvăm o problemă structurală în piață când media independentă nu are o casă de vânzări proprie”.

În același timp, companiile partenere cu această casă de vânzări mai pot beneficia de compensare parțială sau totală a costurilor pentru crearea sau adaptarea contentului creativ, cum ar fi spoturile video, bannere, orice alte materiale promoționale, necesare pentru a desfășura o campanie de publicitate. Pe lângă aceasta, operatorul oferă acces gratuit la cea mai mare bază de date privind audiența și preferințele de consum media din Republica Moldova. Sondajul a fost efectuat printre 10 mii de respondenți, la sfârșitul anului trecut, cu suportul considerabil al Marii Britanii, fiind cel mai mare studiu de acest fel efectuat vreodată în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram