/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/Horoscop 18 februarie/ Nativii din zodia Berbec vor avea o zi specială

missing
18 februarie 2021, ora 09:35

Horoscop Berbec – 18 februarie 2021: Este o zi specială, care te invită la o schimbare de ritm, de preocupări și chiar de stare sufletească. Devii mai sensibil, dar e un lucru bun pentru tine și cei din jur.

Horoscop Taur – 18 februarie 2021: Treci de la zbuciumul din ultima vreme la preocupări mai pașnice, care sunt menite să protejeze partea frumoasă din sufletul tău, cea de care ai cam uitat, se pare.

Horoscop Gemeni – 18 februarie 2021: Începând de astăzi te vei bucura de mai multă atenție din partea unui grup anume, mai mare sau mai mic, dar vei observa și faptul că situația ta e mai volatilă decât până acum.

Horoscop Rac – 18 februarie 2021: Îți vine și ție apa la moară, după o perioadă de secetă adevărată. Asta s-ar traduce prin faptul că revii la gânduri mai bune în legătură cu viitorul și ți se vor schimba și sentimentele.

Horoscop Leu – 18 februarie 2021: Ești invitat să te ocupi și de altceva, de exemplu de propriul suflet și de nevoile lui. Ai putea să te întorci la pasiunile care îți hrănesc sufletul și îți umplu inima.

Horoscop Fecioară – 18 februarie 2021: Este important să te ocupi de calitatea relației de cuplu, de căldura care există în această relație, dar și în celelalte parteneriate, stâlpii pe care îți construiești viitorul.

Horoscop Balanță – 18 februarie 2021: Munca poate deveni o sursă de inspirație pentru tine, prin solicitările mai puțin obișnuite, prin situațiile care vor cere de la tine calități de care, probabil, ai uitat.

Horoscop Scorpion – 18 februarie 2021: Relațiile cu cei dragi se pot îmbunătăți semnificativ, prin faptul că nu mai insiști nici tu cu anumite subiecte delicate, dar nici ei nu mai au chef de dispute.

Horoscop Săgetător – 18 februarie 2021: Se face cald și bine în familie, poate nu imediat, dar începând de astăzi, atmosfera va începe să semene cu ceea ce îți dorești de mult timp.

Horoscop Capricorn – 18 februarie 2021: Sunt șanse să reiei relațiile cu anumite persoane din anturaj de care te-ai îndepărtat din motive pe care acum nu le mai înțelegi și nu ți se mai par importante.

Horoscop Vărsător – 18 februarie 2021: Începe să conteze orice efort pe care-l faci în direcția recuperării respectului de sine, inclusiv prin investiții în specializări sau îmbunătățirea imaginii.

Horoscop Pești – 18 februarie 2021: Ți-a venit și ție rândul să te simți mai bine, să îți poți recupera echilibrul interior mai ușor și să și arăți mai bine. Acestea sunt tot atâtea motive de bucurie, dar și cei din jur vor fi încântați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram