/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

Protest față de noile restricții impuse de CNESP: Transportul rutier al pasagerilor va fi sistat pe 23 februarie

missing
18 februarie 2021, ora 15:23

Transportatorii au decis totuși să sisteze pentru o zi circulația transportului public din Republica Moldova, în semn de protest față de noile restricții impuse de CNESP. 

„Vă comunicăm că, potrivit deciziei Consiliului APOTA, ca măsură de protest împotriva deciziei CNESP, transportul rutier regulat de pasageri va fi sistat pentru marți, 23 februarie curent”, a spus Oleg Alexa, președintele Consiliului Asociației Transportatorilor din Republica Moldova.

Pe data de 15 februarie curent, Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a anunțat că a prelungit starea de urgență din sănătate publică până pe 15 aprilie și a impus noi restricții, printre care și limitarea numărului de persoane în transportul feroviar și rutier raional, municipal și național.

În aceste condiții, numărul de pasageri în timpul unei călătorii trebuie redus la 50% .

În semn de protest, vor să sisteze transportul de pasageri pentru o zi. Propunerea Asociației Transportatorilor, pusă în discuție în cadrul unei ședințe 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram