/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Top 10 cei mai periculoşi şoferi de la Hollywood sau care actori au stricat cele mai multe maşini

missing
19 februarie 2021, ora 10:55

Celebrul actor Vin Diesel este vinovatul distrugerii a 61 de mașini în filmele de acţiune, iar acest lucru îl plasează pe primul loc printre toți actorii care au roluri principale. Concluzia aparţine portalului ScrapCarComparsion care a analizat filmografia a 25 dintre principalele vedete ale blockbusterelor produse la Hollywood.

Poziţia lui Vin Diesel în acest tip de rating se explică prin rolul său principal în franciza deja bine cunoscută de toată lumea Fast and Furious, unde distrugerea mașinilor este de regulă “la ordinea zilei”. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram