Aproape 400 de mii de lei. Atât a cheltuit Direcția generală locativ-comunală pentru achiziționarea celor 50 coșuri de gunoi pentru amplasarea pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală. Mai exact 396 mii lei, fără TVA.

Potrivit calculelor, costul estimativ de 7920 de lei pentru o unitate, fără taxa pe valoare adăugată.

Autoritățile precizează că prețul ofertat implică în afară de valoarea coșului, transportul și instalarea acestora. În rezultatul desemnării acestui agent economic drept câștigător al concursului, a fost încheiat contractul pentru livrarea coșurilor de gunoi în termen de 45 zile.

Containerele stradale de gunoi au un volum de 100 litri și sunt confecționate din materiale rezistente, în stil englezesc. Surse pentru achiziția acestora, în bază de concurs, au fost alocate din bugetul municipal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!