Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

Ministerul Educației a stabilit data când vor avea loc olimpiadele raionale și municipale din acest an

22 februarie 2021, ora 14:56
Distribuie:

Începând cu data de 27 februarie se vor organiza olimpiadele raionale și municipale pentru instituțiile de învățământ general și zonale pentru instituțiile de învățământ profesional tehnic.

Despre aceasta anunță Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC). Olimpiadele vor putea fi susținute cu prezența fizică a elevilor în incinta centrelor unde se vor desfășura probele scrise.

În acest context, MECC a elaborat instrucțiuni privind măsurile de prevenire și control a infecției Covid-19, aplicate la organizarea olimpiadelor școlare la disciplinele de studiu.

Cadrele din domeniul învățământului și instituțiilor de învățământ profesional tehnic vor fi informate despre măsurile de prevenire și control a virusului Covid-19.

Amintim că, anterior, ministra educației, culturii și cercetării, Lilia Pogolșa, a declarat că, ținând cont de perioada pandemică în care ne aflăm, în acest an vor fi organizate pretestările pentru elevii din clasele a 12. Ulterior vor analizat condiițiile de desfățurare a examenului de bac.

/BAC 2021/ Ministra educației: „S-ar putea să ajustăm unele conținuturi pentru bacalaureat”

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram