/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Peste 230.000 de lei pentru flori și compoziții florale. Președinția a lansat o nouă licitație

missing
23 februarie 2021, ora 15:31

Pe platforma achizitii.md, astăzi, 23 februarie, a fost lansată licitația privind procurarea florilor și compozițiilor florale pentru Președinție. 

Potrivit platformei achiziții.md, pentru florile de sezon vor fi cheltuiți 66.000 de lei, iar pentru flori și compoziții florale, Președinția va achita 167.000 de lei. În total, instituția va achita 233.000 de lei.

Ofertele vor fi depuse în perioada 1-5 martie, iar banii urmează a fi alocați din bugetul de stat. Am solicitat o reacție în acest sens de la purtătoarea de cuvânt a Președinției, Sorina Ștefârță, care ne-a declarat că ulterior va veni cu o reacție.

Amintim că, potrivit planului general privind achiziții de mărfuri, lucrări și servicii pe anul 2021, pentru flori, compoziții florale și plantarea florilor de sezon, din bugetul de stat au fost alocați 280.000 de lei.

Anterior, Maia Sandu a declarat că a aflat din presă planul de achiziții, dar a menționat că va face economii în ceea ce privește bugetul instituției, ținând cont de situația economică din țară.

 

Sursa: achizitii.md

Sursa: achizitii.md

 

Sursa: achizitii.md

„Am aflat și eu din presă”. Ce spune Sandu despre cheltuielile Președinției pentru 2021

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram