Pe platforma achizitii.md, astăzi, 23 februarie, a fost lansată licitația privind procurarea florilor și compozițiilor florale pentru Președinție. 

Potrivit platformei achiziții.md, pentru florile de sezon vor fi cheltuiți 66.000 de lei, iar pentru flori și compoziții florale, Președinția va achita 167.000 de lei. În total, instituția va achita 233.000 de lei.

Ofertele vor fi depuse în perioada 1-5 martie, iar banii urmează a fi alocați din bugetul de stat. Am solicitat o reacție în acest sens de la purtătoarea de cuvânt a Președinției, Sorina Ștefârță, care ne-a declarat că ulterior va veni cu o reacție.

Amintim că, potrivit planului general privind achiziții de mărfuri, lucrări și servicii pe anul 2021, pentru flori, compoziții florale și plantarea florilor de sezon, din bugetul de stat au fost alocați 280.000 de lei.

Anterior, Maia Sandu a declarat că a aflat din presă planul de achiziții, dar a menționat că va face economii în ceea ce privește bugetul instituției, ținând cont de situația economică din țară.

 

Sursa: achizitii.md

Sursa: achizitii.md

 

Sursa: achizitii.md

„Am aflat și eu din presă”. Ce spune Sandu despre cheltuielile Președinției pentru 2021

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!