/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ucraina şi Polonia sunt nemulţumite de abordarea lui Joe Biden faţă de proiectul Nord Stream 2

missing
24 februarie 2021, ora 09:32

Ucraina şi Polonia sunt preocupate că preşedintele SUA, Joseph Biden, nu depune suficiente eforturi pentru blocarea proiectului gazoductului Nord Stream 2, între Rusia şi Germania, un proiect prioritar al preşedintelui rus Vladimir Putin, afirmă surse citate de site-ul Axios.com.

„Ucrainenii sunt puţin dezamăgiţi că preşedintele Biden nu a asumat la Ediţia specială a Conferinţei pentru Securitate de la München angajamentul de a utiliza toate instrumentele pe care le are la dispoziţie pentru a opri proiectul Nord Stream 2”, scrie mediafax.ro.

„Dar nu este prea târziu ca Statele Unite să treacă la acţiuni decisive, iar ucrainenii sunt încrezători că Administraţia Biden va face acest lucru”, a declarat, sub protecţia anonimatului, un oficial apropiat de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram