/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/Horoscop 25 februarie/ Nativii din zodia Berbec ar putea avea o zi agreabilă

missing
25 februarie 2021, ora 09:12

Horoscop Berbec – 25 februarie 2021: Ai șansa de a trăi o zi deosebit de agreabilă, în special în momentele în care te vei lăsa în voia inspirației care te poate conduce spre o schimbare importantă, nu doar de dispoziție.

Horoscop Taur – 25 februarie 2021: Pot să apară vești bune, de la prieteni, rude sau alți apropiați. Pot fi doar simple discuții care te vor ajuta să-ți recapeți optimismul și buna dispoziție, iar aceste efecte pozitive vor fi de durată.

Horoscop Gemeni – 25 februarie 2021: Poți primi o ofertă de la un grup care te atrage de la o vreme și încântarea să te ajute să-ți recapeți încrederea în faptul că ai calitățile necesare pentru a face ceva bun, împreună cu acei oameni.

Horoscop Rac – 25 februarie 2021: Începe o perioadă în care exprimarea sentimentelor va fi mai ușoară și acestea vor reuși să-ți facă viața mai frumoasă, dacă le vei respecta locul și rolul în viața ta.

Horoscop Leu – 25 februarie 2021: Ai ocazia să îți faci zilele mai frumoase, mai calme, mai pline de înțeles, prin preocupări care să te ajute să te simți împlinit, să umple golurile de cunoaștere pe care le-ai observat.

Horoscop Fecioară – 25 februarie 2021: Astăzi debutează o perioadă cu mai puține turbulențe în relația de cuplu și celelalte parteneriate. Este important să ții cont de sentimentele celorlalți, în tot ce faci.

Horoscop Balanță – 25 februarie 2021: Poate începe un proces de vindecare care te va surprinde plăcut și îți va permite să te ocupi de muncă, așa cum ți-ai dorit. Veștile bune, numai să nu le ratezi tu, din neatenție.

Horoscop Scorpion – 25 februarie 2021: Intri pe un teritoriu nou, deosebit de frumos, în relațiile sentimentale, unde poți descoperi cât de simplu e să te exprimi și cât de ușor e să le accepți și celor dragi sentimentele.

Horoscop Săgetător – 25 februarie 2021: Ai ocazia să descoperi liniștea și armonia casei sau să o redescoperi acum, odată cu schimbarea de atmosferă pe care o aduce ziua de azi.

Horoscop Capricorn – 25 februarie 2021: Pot să apară vești bune, invitații care te vor încânta sau întâlniri cu oameni care lasă în urma lor o urmă de neșters, prin bogăția lor interioară.

Horoscop Vărsător – 25 februarie 2021: Se conturează un nou context, mai favorabil, pentru câștiguri mici, din munca proprie. Nu poate fi decât o veste bună, după o perioadă de griji legate de acest subiect.

Horoscop Pești – 25 februarie 2021: Îți vine și ție apa la moară, te simți mai bine în propria piele și arăți mai bine, iar acest lucru va fi remarcat imediat de cei din jur. Și interiorul revine la o normalitate care ți-a lipsit în ultima vreme.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram