/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ultima oră. Mandatul de arestare pentru directorul adjunct al ANP, Serghei Demcenco, prelungit cu încă 15 zile

missing
25 februarie 2021, ora 16:54

Directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Serghei Demcenco, va mai sta în arest încă 15 de zile. Curtea de Apel Chișinău a admis recursul procurorilor PCCOCS în privința acestuia, arestul fiind prelungit. 

Astel, acesta va fi în arest 30 zile, fiind calculat de la ziua reținerii.

Serghei Demcenco a fost reținut luni, 15 februarie, fiind bănuit de comiterea abuzului de serviciu în interesul unei organizații criminale.

Acesta s-a declarat nevinovat.

Directorul adjunct al ANP riscă până la opt ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

Ultima oră. Directorul adjunct al ANP, Serghei Demcenco, în arest pentru 15 zile

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram