/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Mărțișor mai puțin obișnuit de la salvatori. Cum și-au felicitat colegii mai mulți pompieri din Capitală

missing
01 martie 2021, ora 13:44

Felicitare într-un mod mai puțin obișnuit. Salvatorii au format un mărțișor inedit, în acest mod și-au exprimat mesajul de felicitare cu ocazia sosirii primăverii. 

„Salvatorii și pompierii din cadrul Direcției regionale căutare salvare nr.1 din municipiul Chișinău au felicitat colegii cu sărbătoarea „Mărțișorului” și venirea primăverii. Mesajul de felicitare a fost unul special, iar prin intermediul autospecialelor de intervenție dar și a angajaților din serviciu au format un mărțișor inedit”, au explicat reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Foto: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram