Tânărul de 27 de ani care a împușcat două adolescente la Holercani a fost reținut cu puțin timp în urmă. Polițiștii au declarat că acesta a fost stopat pe traseul Criuleni-Chișinău și deținea arma asupra sa. 

Incidentul a avut loc noaptea trecută. Potrivit informațiilor, în urma unui conflict, un tânăr de 27 de ani a efectuat mai multe împușcături în direcția a două minore de 16 ani.

„Acesta a luat fata cu care s-a certat și a transportat-o la spital, în jurul orei 01:30, plecând într-o direcție necunoscută. Minora a decedat în urma rănilor primite. Prietena ei, care a fost rănită mai mult în zona picioarelor, este internată la spital”, spun polițiștii.

Toate circumstanțele crimei sunt investigate.

Două adolescente au fost împușcate în această noapte la Holercani. O fată de 16 ani a murit la spital

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!