După ce magistrații din cadrul Judecătoriei Ciocana au venit cu acuzații în adresa procurorului general, Alexandr Stoianoglo, precum că ar încălca Constituția și o prevedere din Codul Penal, Procuratura Generală (PG) a venit cu o reacție în acest sens.

„Procuratura își reînnoiește apelul către judecători și toți actorii implicați în investigarea celui mai complex dosar financiar din istoria Republici Moldova, de a ne unifica eforturile pentru înfăptuirea justiției în strictă conformitate cu legislația în vigoare și standardele internaționale”, a declarat Maria Vieru pentru tv8.md.

Amintim că, magistrații din cadrul Judecătoriei Ciocana îl acuză pe Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, de încălcarea Constituției și a unei prevedei din Codul Penal.

În cadrul unei note informative expediate la adresa redacției, magistrații susțin că în cadrul discursului de totalizare a activității a Procuraturii Generale (PG) pentru anul 2020, Stoianoglo a declarat că „judecătorii, fie împiedică activitatea procurorilor, fie tergiversează examinarea materialelor”.

Totodată, magistrații se arată îngrijorați deoarece „au constatat că procurorul general se află în ipostaza de a fi dezinformat de subalternii săi, procurori”.

/DOC/ Magistrații de la Judecătoria Ciocana: „Alexandr Stoianoglo se află în ipostaza de a fi dezinformat de subalternii săi”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!