/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Reacția Procuraturii Generale la acuzațiile magistraților de la Judecătoria Ciocana

03 martie 2021, ora 16:47

După ce magistrații din cadrul Judecătoriei Ciocana au venit cu acuzații în adresa procurorului general, Alexandr Stoianoglo, precum că ar încălca Constituția și o prevedere din Codul Penal, Procuratura Generală (PG) a venit cu o reacție în acest sens.

„Procuratura își reînnoiește apelul către judecători și toți actorii implicați în investigarea celui mai complex dosar financiar din istoria Republici Moldova, de a ne unifica eforturile pentru înfăptuirea justiției în strictă conformitate cu legislația în vigoare și standardele internaționale”, a declarat Maria Vieru pentru tv8.md.

Amintim că, magistrații din cadrul Judecătoriei Ciocana îl acuză pe Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, de încălcarea Constituției și a unei prevedei din Codul Penal.

În cadrul unei note informative expediate la adresa redacției, magistrații susțin că în cadrul discursului de totalizare a activității a Procuraturii Generale (PG) pentru anul 2020, Stoianoglo a declarat că „judecătorii, fie împiedică activitatea procurorilor, fie tergiversează examinarea materialelor”.

Totodată, magistrații se arată îngrijorați deoarece „au constatat că procurorul general se află în ipostaza de a fi dezinformat de subalternii săi, procurori”.

/DOC/ Magistrații de la Judecătoria Ciocana: „Alexandr Stoianoglo se află în ipostaza de a fi dezinformat de subalternii săi”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram