/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A fost sau nu Alexandr Stoianoglo la Parlament? Reacția Procuraturii Generale

missing
04 martie 2021, ora 12:41

După ce în cadrul ședinței plenare de astăzi, deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Iurie Reniță ar fi declarat că procurorul geenral, Alexandr Stoianoglo ar fi fost la Parlament la primele ore ale dimineții, Procuratura Generală (PG) vine o reacție în acest sens. 

„Înțelegem nerăbdarea cu care procurorul general este așteptat la Parlament, doar că atunci când acest lucru se va întâmpla, va afla întreaga societate și nu doar un subiect. Procurorul general nu a fost astăzi la Parlament”, a declarat pentru tv8.md Maria Vieru, procuroră din cadrul PG.

Amintim că, procurorul general,Alexandr Stoianoglo ar fi fost în Parlament la primele ore ale dimineții. Despre aceasta a anunțat în plenul Parlamentului Iurie Reniță, deputatul fracțiunii Platformei Demnitate și Adervăr, care a întrebat-o pe președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi care ar fi fost scopul vizitei.

În replică, Zinaida Greacceanîi a declarat că ea nu știe despre nimic despre vizita lui Alexandr Stoianoglo, dacă ar fi fost la Parlament sau nu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram