/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un deputat susține că Stoianoglo ar fi fost la primele ore ale dimineții la Parlament. Greceanîi: „La mine în birou nu a fost”

missing
04 martie 2021, ora 11:07

Procurorul general,Alexandr Stoianoglo ar fi fost în Parlament la primele ore ale dimineții. Despre aceasta a anunțat în plenul Parlamentului Iurie Reniță, deputatul fracțiunii Platformei Demnitate și Adervăr, care a întrebat-o pe președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi care ar fi fost scopul vizitei.

În replică, Zinaida Greacceanîi a declarat că ea nu știe despre nimic despre vizita lui Alexandr Stoianoglo, dacă ar fi fost la Parlament sau nu.

„Eu nu cunosc că a fost în Parlament procurorul general, chiar nu cunosc lucrul acesta. La mine în birou nu a fost. dacă a fost invitat în careva comisii atunci să ne spună membrii comisiilor. Eu nu cunosc lucrul acesta”, a declarat Zinaida Greaceanîi.

Am solicitat o reacție de la procurora Maria Vieru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram