/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/Horoscop 4 martie/ Fecioarele vor avea o perioadă agitată pe plan profesional

missing
04 martie 2021, ora 07:25

Horoscop Berbec – 4 martie 2021: Începe o perioadă mai dinamică, cu mai multe deplasări, conversații utile, întâlniri interesante, dar și mai multe riscuri asociate cu deplasările, în special din cauza neglijenței și a vitezei.

Horoscop Taur – 4 martie 2021: Interesul sporit pentru bani și orice alt fel de resursă te poate duce, în perioada următoare, la o schimbare importantă de atitudine, inclusiv la agitație și vorbărie inutilă.

Horoscop Gemeni – 4 martie 2021: Astăzi pornești la luptă cu toți cei despre care ai impresia că ar putea sta în calea a ceea ce-ți dorești tu să obții. Problema e că poți complica, în acest fel, orice situație, chiar și pe cele mai simple.

Horoscop Rac – 4 martie 2021: Este posibil să se manifeste mai mult ca până acum afecțiunile cronice, să îți fie tulburat somnul și să afli multe lucruri care nu erau pentru urechile tale și care te vor pune pe gânduri, foarte serios.

Horoscop Leu – 4 martie 2021: Se anunță o dinamică specială în cercul de prieteni, care va duce și la unele realizări, dar și la posibile pierderi, dacă te vei lăsa convins să participi la vreun proiect fantezist.

Horoscop Fecioară – 4 martie 2021: Începe o perioadă mai agitată pe plan profesional, mai ales dacă ai vreun plan, vrei să avansezi sau să crești. Reușitele vor apărea și ele, cu condiția să te ferești de șmecherii și înșelăciuni.

Horoscop Balanță – 4 martie 2021: Ai șansa de a face pași importanți în direcția dorită, cu ajutorul unor persoane cu adevărat înzestrate, care te pot ajuta și vor să facă acest lucru.

Horoscop Scorpion – 4 martie 2021: Crește interesul tău direct pentru banii și resursele altora, dar asta nu aduce numai la lucruri bune. Ar putea, de exemplu, să te ducă la exagerări, la soluții imorale sau la inițiative nefericite.

Horoscop Săgetător – 4 martie 2021: Se anunță vremuri furtunoase în cuplu și alte parteneriate. Din toată această agitație pot ieși și multe lucruri bune, dar pentru aste e nevoie de o minte limpede, cel puțin.

Horoscop Capricorn – 4 martie 2021: Astăzi debutează o perioadă de aproape două luni în care va crește interesul tău pentru a evolua profesional, a-ți păstra sau recupera starea de sănătate sau a schimba ceva în stilul de viață.

Horoscop Vărsător – 4 martie 2021: Te poți bucura de atenția unei persoane care poate trece rapid de la stadiul de simplă cunoștință la ceva mai important în existența ta. Sfera sentimentală devine mai dinamică și mai promițătoare.

Horoscop Pești – 4 martie:Viața de familie poate deveni agitată, din diverse motive, care nu sunt noi, dar capătă o altă importanță acum. Ar fi bine să îți măsori vorbele în orice situație și să fii atent la deciziile luate pe moment.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram