/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/Horoscop 6 martie/ Balanțele ar putea avea neînțelegeri cu persoanele apropiate

missing
06 martie 2021, ora 08:29

Horoscop Berbec – 6 martie 2021: Poate ar trebui să ai ceva clar în minte de dimineață, ca să te poți feri de complicațiile nedorite. Dacă te lași în voia situațiilor, pe măsură ce apar, te vei consuma degeaba.

Horoscop Taur – 6 martie 2021: Este o zi tulbure, în care planurile se vor schimba, poate de la o oră la alta. La finalul ei, vei înțelege de ce a fost nevoie să faci acele schimbări, așa că ar fi bine să le accepți.

Horoscop Gemeni – 6 martie 2021: Este necesar să te organizezi cât se poate de bine, ca să eviți consumul inutil. Chiar și așa vor apărea momente de dezorganizare, dar vor fi mai puține.

Horoscop Rac – 6 martie 2021: S-ar putea să ajungi la concluzii pesimiste despre calitatea relațiilor cu cei din mediul de la serviciu. Dacă doar ai adunat impresii de moment, ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile.

Horoscop Leu – 6 martie 2021: Chiar dacă spui că nu ai nimic de împărțit cu cei dragi și nu se va ajunge la vreun conflict, tot ar fi bine să previi activ o astfel de posibilitate, alegând cuvintele și tonul potrivit.

Horoscop Fecioară – 6 martie 2021: S-ar putea să culegi doar impresiile negative și să te apuci să urzești planuri mărețe pe baza lor, deși știi și tu că nu așa se procedează și că ai putea pierde mai mult decât crezi că vei câștiga.

Horoscop Balanță – 6 martie 2021: Este posibil să apară neînțelegeri cu cei din anturajul apropiat, dar nu merită să le transformi în motive de ceartă sau să le duci și mai departe, transformându-le în conflicte.

Horoscop Scorpion – 6 martie 2021: Ai impresia că nu mai poți avea încredere în cei cu care ai colaborat foarte bine până acum. Dacă nu ai dovezi solide, ar fi bine să arunci acele impresii la gunoi, acolo unde le este locul.

Horoscop Săgetător – 6 martie 2021: Relațiile din familie sunt complicate, mult mai complicate decât până acum, iar soluțiile nu sunt nici simple, nici ușoare. Cu toate acestea, ar fi bine să le cauți, dacă se poate, nu de unul singur.

Horoscop Capricorn – 6 martie 2021: Agitația din jur corespunde agitației tale interioare și poate ar trebui să faci un efort, să-ți recapeți liniștea, ca să vezi, apoi, efectele asupra celorlalți.

Horoscop Vărsător – 6 martie 2021: Ai mintea plină de impresii negative, concluzii pesimiste și planuri de separare de cei care te preocupă atât de mult. Problema e că ar trebui să vezi și contribuția ta la toate aceste situații.

Horoscop Pești – 6 martie 2021: Ar fi bine să te împarți, cât poți tu de inteligent, și să gestionezi problemele pe măsură ce apar, ca să nu le amesteci. Dacă sunt probleme la serviciu, trebuie să te ocupi de ele, mai întâi.

Libertatea 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram