Se pare că distracțiile continuă în unele localuri din Republica Moldova, în pofida restricțiilor impuse de autorități, pentru a limita răspândirea noului virus COVID-19. Cel puțin asta se arată dintr-o înregistrare video postată pe pagina Poliției Republicii Moldova, unde se poate vede cum mai mulți polițiști au dat buzna într-un restaurat. 

„Sfârșit de săptămână liniștit? Pentru unii nu! Nu te poți distra în timp ce cineva moare. Activitățile polițiștilor pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19 continuă”, spun reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Aproape o sută de persoane se distrau într-un local din Capitală, chiar dacă era trecut de miezul nopții, scrie realitatea.md.

Starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până pe 15 aprilie curent, fiind impuse restricții. Ulterior, CNESP a înăsprit măsurile restrictive, inclusiv și învățământul în regim online. De asemena, a fost interzisă activitatea teatrelor.

S-a interzis desfășurarea activităților unităților comerciale de deservire pentru genurile de activitate disco-bar, club de noapte, karaoke, night-club, discoteca, club. Restaurantele și cafenele din Republica Moldova trebuie să activeze până la ora 22:00, conform deciziei CNESP.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!