Candidata înaintată de socialiști și grupul „Pentru Moldova” la funcția de prim-ministră Mariana Durleșteanu a venit cu un nou mesaj pe Facebook: 

„La anticipate este clar pentru toți… de ce jonglați dragi politicieni?”, a întrebat aceasta pe rețelele sociale.

Amintim că, candidatura Marianei Durleșteanu a fost propusă pe 11 februarie, de către alianța PSRM-ȘOR, dar Maia Sandu a respins-o.

În vârstă de 50 de ani, Mariana Durleșteanu a ocupat, anterior, funcția de ambasador al Republicii Moldova în Marea Britanie, după care, în perioada anilor 2008 – 2009, a fost ministră a Finanțelor, în Guvernul condus de Zinaida Greceanîi, unde a început să lucreze încă din anul 1995.

Aceasta a fost și membră a Consiliului Moldindconbank, instituție care, la acea vreme, era controlată de Veaceslav Platon, și care a devenit cunoscută pentru implicarea în laundromatul rusesc.

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!