/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Mașină răsturnată pe un traseu din R. Moldova. O femeie a fost rănită

missing
18 martie 2021, ora 17:00

Un accident s-a produs astăzi la ieșirea din localitatea Bozieni, pe traseul Hîncești-Cimișlia, în urma căruia o femeie a fost rănită și a ajuns la spital. 

Potrivit unui echipaj de carabinieri, care au intervenit pentru a acorda ajutor, automobilul implicat în accident s-a inversat pe un câmp.

„Carabinierii Direcției Regionale „Sud”, care treceau prin preajmă au reacționat pentru a acorda ajutor și a contribui la evacuarea acesteia din mijlocul de transport. De asemenea, prin intermediul serviciului 112, carabinierii au solicitat la fața locului și un echipaj medical”, au relatat reprezentanții Inspectoratului General al Carabinierilor.

La fața locului a intervenit și o ambulanță, care a transportat femeia rănită la spital.

Carabinierii, care au acordat ajutorul victimei, spun că femeie se afla la volanul mașinii.

Foto: Inspectoratul General al Carabinierilor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram