/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/FOTO/ Accident cu implicarea unui microbuz de pe ruta Chișinău-Cărpineni. La fața locului au fost chemate două ambulanțe

missing
21 martie 2021, ora 13:23

Patru persoane au fost transportate la spital, după ce un microbuz de pe ruta Chișinău-Cărpineni s-a tamponat frontal cu un alt automobil. Accidentul a avut loc pe trase în apropiere de localitatea Rusca.

Potrivit ofițerului superior de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol, la fața locului angajații poliției au stabilit că pe traseul s.Rusca, un microbuz de rută Chișinău-Cărpineni, fiind condus de un bărbat în vârstă 51 de ani, în timpul depășirii, nu a ținut cont de condițiile rutiere și s-a tamponat frontal într-un automobil de model VW-T4, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani.

La fața locului, au fost solicitate două ambulanțe, care au preluat patru persoane traumate și le-a transportat la İMU Chișinău. În urma accidentului dat, ambii șoferi au fost testați cu alcotestul ,,Drager”, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram