/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Când ambulanța îți ia copilul mic de cinci luni, simți cum ți se clatină lumea din jurul tău”. Fiica deputatului Dumitru Alaiba, infectată cu Covid-19

23 martie 2021, ora 21:41

Fiica de numai cinci luni a deputatului PAS, Dumitru Alaiba a fost infectată cu Covid-19. Despre aceasta a anunțat chiar deputatul pe pagina sa de Facebook.

„Când ambulanța îți ia copilul mic de cinci luni, simți cum ți se clatină lumea din jurul tău și apare gândul că ea s-ar putea prăbuși în orice moment. Tot îl alungi, acest gând, el te mai lasă, dar nu pleacă definitiv și face cercuri în jurul tău asemeni unui rechin. În această pandemie, cu toți simțim o mare recunoștință față de medici. Ei sunt cei care s-au sacrificat pentru a-i salva pe alții, ei sunt cei care nu au dormit nopțile pentru a avea grijă de alții”, a scris pe pagina Alaiba.

Deputatul susține, că datorită medicilor, bebelușul se află în afară oricărui pericol.

„Mulțumirile și plecăciunile familiei noastre sunt adresate medicilor și personalului medical de la Spitalul Clinic Municipal De Copii „Valentin Ignatenco”, care au scos-o pe micuța noastră în afara pericolului. Vă mulțumim din suflet. Acum suntem toți bine, mergem spre recuperare și sper să rămână așa”, a declarat alesul poporului.

Acesta îndeamnă oamenii să se protejeze și să ia în serios prezența viruslui Covid-19.

„Dacă mai sunt din cei care mai văd Covid-ul ca o glumă, nu glumiți. Aveți grijă de voi și păziți-i pe cei din jur. Și da, poate da complicații și la copii. Și doar vaccinarea în masă ne poate proteja pe noi și pe cei din jurul nostru – familiile și prietenii noștri. Cei mici și cei în vârstă. Nici cu asta nu glumiți și nu răspândiți falsuri și scepticism, vă rog. Din grijă de cei dragi din jurul nostru, vă rog să nu o faceți. Nu participați la dezinformare. Și asta salvează vieți. Alegeți să aveți încredere în știință, nu în conspirologi și părerologi de telegram”, a punctat parlamentarul.

Amintim că, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba a fost depistat pozitiv la Covid-19 la 16 martie. Despre aceasta a anunțat chiar alesul poporului, prin intermediul unei postări pe o rețea socială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram