/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Donald Trump intenționează să se întoarcă pe rețelele sociale cu „propria sa platformă”

missing
24 martie 2021, ora 12:39

După ce i-a fost blocat accesul la contul său de Twitter, fostul președinte al SUA, Donald Trump, intenționează să se reîntoarcă pe rețelele sociale cu propria sa platformă. Consilierul său afirmă că este vorba despre un concept imens, care va atrage zeci de milioane de abonați. 

Privat de rețelele sociale în urma atacului atacul asupra Capitoliului la Washington, pe șase ianuarie curent, fostul președinte american intenționează să lanseze propria platformă în termen de două sau trei luni, conform CNN.

Jason Miller, unul dintre purtătorii de cuvânt în campania electorală a lui Donald Trump din 2020, a anunțat în timpul programului «MediaBuzz» Fox News, duminică, 21 martie că ”aceasta va redefini complet universul rețelelor sociale.”

Consilierul nu a oferit alte detalii despre conceptul acestei “platforme”, referind-se doar la numeroase întâlniri din Mar-a-Lago, reședința miliardarului republican din Florida.

Menționează că „președintele american a fost abordat de mai multe companii, iar această nouă platformă va fi ceva imens, toată lumea își va dori să adere, va aduce milioane,  zeci de milioane de abonați.”

Twitter, care a fost principalul instrument de comunicare al fostului președinte în timpul campaniei și mandatului său, a șters contul @realDonaldTrump și cei 88 milioane de urmăritori ai acestuia, după atacul asupra Capitoliului la Washington, inițiat de susținătorii săi. Donald Trump, care a părăsit Casa albă pe 20 ianuarie, după ce a fost învins de către democratul Joe Biden în alegerile din noiembrie, a fost, de asemenea, în mod temporar sau permanent interzis de majoritatea rețelelor sociale, cum ar fi Facebook, Instagram, YouTube, sau Snapchat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram