După ce i-a fost blocat accesul la contul său de Twitter, fostul președinte al SUA, Donald Trump, intenționează să se reîntoarcă pe rețelele sociale cu propria sa platformă. Consilierul său afirmă că este vorba despre un concept imens, care va atrage zeci de milioane de abonați. 

Privat de rețelele sociale în urma atacului atacul asupra Capitoliului la Washington, pe șase ianuarie curent, fostul președinte american intenționează să lanseze propria platformă în termen de două sau trei luni, conform CNN.

Jason Miller, unul dintre purtătorii de cuvânt în campania electorală a lui Donald Trump din 2020, a anunțat în timpul programului «MediaBuzz» Fox News, duminică, 21 martie că ”aceasta va redefini complet universul rețelelor sociale.”

Consilierul nu a oferit alte detalii despre conceptul acestei “platforme”, referind-se doar la numeroase întâlniri din Mar-a-Lago, reședința miliardarului republican din Florida.

Menționează că „președintele american a fost abordat de mai multe companii, iar această nouă platformă va fi ceva imens, toată lumea își va dori să adere, va aduce milioane,  zeci de milioane de abonați.”

Twitter, care a fost principalul instrument de comunicare al fostului președinte în timpul campaniei și mandatului său, a șters contul @realDonaldTrump și cei 88 milioane de urmăritori ai acestuia, după atacul asupra Capitoliului la Washington, inițiat de susținătorii săi. Donald Trump, care a părăsit Casa albă pe 20 ianuarie, după ce a fost învins de către democratul Joe Biden în alegerile din noiembrie, a fost, de asemenea, în mod temporar sau permanent interzis de majoritatea rețelelor sociale, cum ar fi Facebook, Instagram, YouTube, sau Snapchat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!