Autoritățile române vor trimite în Republica Moldova alte 50 400 de doze de vaccin împotriva Covid-19. Despre aceasta a anunțat premierul român, Florin Cîțu, 

„Vom trimite în acest weekend încă 50400 doze de vaccin către R.Moldova. Știți foarte bine că avem angajament de a trimite 200 mii de doze”, a declarat prim-ministrul român.

Amintim că, la sfârșitul lunii februarie, Guvernul României a donat țării noastre 21 600 de doze de vaccin AstraZeneca. La 2 martie, a fost dat startul campaniei de vaccinare în țara noastră.

La sfârșitul lunii decembrie, în cadrul unei vizite în Republica Moldova, președintele României, Klaus Iohannis a anunțat că țara vecină va oferi o donație de aproximativ 200 mii doze de vaccin împotriva Covid-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!