/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ultima oră! Deputații PSRM și Pentru Moldova nu vor participa la examinarea programului guvernamental al lui Igor Grosu

25 martie 2021, ora 10:20

Deputații Partidului Socialiștilor (PSRM) și Platformei „Pentru Moldova” au anunțat că nu vor participa la examinarea programului guvernamental al lui Igor Grosu. Aleșii poporului au părăsit plenul Parlamentului. 

Deputatul PSRM Vlad Batrîncea: „Nu credem că în mod serios cineva a examinat posibilitatea votării astăzi a acestui Guvern. În această situație, când președinta Maia Sandu nu a manifestat interes de a găsi soluții împreună cu Parlamentul, noi nu dorim să participăm la acest joc și fracțiunea PSRM va părăsi sala de plen și suntem gata după o pauză să revenim. Nu dorim să participăm la acest șou”.

Deputata Partidului Șor Marina Tauber: „Fracțiunea Partidului „Șor” și Platforma „Pentru Moldova” anunțăm că nu vrem să participăm în acest circ, în acest show de prost gust. Noi am înțeles că ceea ce se întâmplă astăzi nu este adevărat. Noi vom continua munca atunci când show-ul va termina”.

După ce deputații PSRM și „Pentru Moldova” au părăsit plenul, Parlamentul a luat o pauză de o oră din lipsă de cvorum. Despre aceasta a anunțat președinta Legislativului, Zinaida Greceanîi, motivând că primul subiect de pe ordinea de zi a fost epuizat. Este vorba despre proiectul privind învestirea Guvernului Grosu. Deputații se vor reuni la ora 11:30.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram