/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Alexandr Slusari: Subiectul privind grâul din rezervele de stat va fi discutat la ședința CSS de mâine

missing
29 martie 2021, ora 16:03

Ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS) se va desfășura, mâine, 30 martie. Despre aceasta a anunțat vicepreședintele Parlamentului, deputatul Platformei Demnitate și Adevăr Alexandr Slusari, precizând că în cadrul ședinței, deputatul PPDA, Chiril Moțpan va pune în discuție subiectul privind grâul din rezerva de stat.

Potrivit deputaților PPDA, la împrospătarea grâului din rezerva de stat trebuie să fie dat prioritate brutăriilor din țară, care să cumpere grâul pentru producerea pâinii.

Amintim că, președinta Maia Sandu solicită în regim de urgență ca Guvernul să impună resrticții temporare privind exportul de grâu din rezervele de stat.

Solicitarea vine după ce, sâmbătă, 27 martie, liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, a postat un clip video pe pagina de Facebook în care acesta declara că camioane încărcate cu grâu din rezerva de stat au fost duse în potrul Giurgiulești pentru a fi exportate.

Mai jos poate fi urmărită conferința de presă al deputaților PPDA, Alexandr Slusari și Chiril Moțpan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram