„Platforma DA încearcă să-și facă un PR ieftin”. Astfel comentează deputata Partidului „Șor” Mariana Tauber anunțul celor din Platforma DA, care au spus că vor depune o sesizarea la Curtea Constituțională pentru a cere examinarea constituționalității partidului „Șor”. 

„Platforma DA a văzut ieri, într-un sondaj, că are mai puțin de 2%. Ceea ce i-am mai spus domnului Plîngău este că ei nu mai ajung în Parlament. Este clar ca bună ziua. Din intenții rele sau din emoții tari, ei au decis să lovească în noi, în speranța că își vor crește ratingul. Mă îndoiesc. Cred că domnul Plîngău, așa cum a declarat că o să arunce diploma lui și o să plece în străinătate, așa și trebuie să facă. Astfel de sesizări nu sunt legate de CC. Cred că cei de la Platforma DA ne invidiază că ratingul nostru crește și al lor este în scădere și nu o să ajungă în Parlament, și nu vor avea tribună gratuită să vorbească prostii”, a declarat Marina Tauber pentru tv8.md.

Deputata Marina Tauber a mai menționat că „Partidul politic „Șor” nu a încălcat nimic, pentru ca să existe astfel de sesizări. Dacă ei vor să își facă un PR ieftin, noi nu o să cheltuim mult timp pe comentarii. Era mai benefic dacă Platforma DA ieșea cu o inițiativă sau un fapt concret pentru oamenii noștri”.

Amintim că astăzi, 30 martie, deputați din fracțiunea Platformei DA au declarat că vor depune o sesizare la Curtea Constituțională, solicitând ca Partidul „Șor” să fie declarat un partid ilegal.

/VIDEO/ „Partidul Șor este ilegal”. Platforma DA va depune o sesizare la CC privind constituționalitatea formațiunii politice 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!