/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

„Ne invidiază”. Cum comentează Tauber inițiativa Platformei DA, care vrea ca Partidul „Șor” să fie declarat ilegal 

missing
30 martie 2021, ora 12:27

„Platforma DA încearcă să-și facă un PR ieftin”. Astfel comentează deputata Partidului „Șor” Mariana Tauber anunțul celor din Platforma DA, care au spus că vor depune o sesizarea la Curtea Constituțională pentru a cere examinarea constituționalității partidului „Șor”. 

„Platforma DA a văzut ieri, într-un sondaj, că are mai puțin de 2%. Ceea ce i-am mai spus domnului Plîngău este că ei nu mai ajung în Parlament. Este clar ca bună ziua. Din intenții rele sau din emoții tari, ei au decis să lovească în noi, în speranța că își vor crește ratingul. Mă îndoiesc. Cred că domnul Plîngău, așa cum a declarat că o să arunce diploma lui și o să plece în străinătate, așa și trebuie să facă. Astfel de sesizări nu sunt legate de CC. Cred că cei de la Platforma DA ne invidiază că ratingul nostru crește și al lor este în scădere și nu o să ajungă în Parlament, și nu vor avea tribună gratuită să vorbească prostii”, a declarat Marina Tauber pentru tv8.md.

Deputata Marina Tauber a mai menționat că „Partidul politic „Șor” nu a încălcat nimic, pentru ca să existe astfel de sesizări. Dacă ei vor să își facă un PR ieftin, noi nu o să cheltuim mult timp pe comentarii. Era mai benefic dacă Platforma DA ieșea cu o inițiativă sau un fapt concret pentru oamenii noștri”.

Amintim că astăzi, 30 martie, deputați din fracțiunea Platformei DA au declarat că vor depune o sesizare la Curtea Constituțională, solicitând ca Partidul „Șor” să fie declarat un partid ilegal.

/VIDEO/ „Partidul Șor este ilegal”. Platforma DA va depune o sesizare la CC privind constituționalitatea formațiunii politice 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram