/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Marina Tauber, după sesizarea lui Țîcu: „Să nu credeți că vom lăsa lucrurile așa”

missing
31 martie 2021, ora 15:56

Marina Tauber vine cu o reacție după ce parlamentarul Octavian Țîcu a depus o sesizare la Curtea Constituțională, solicitând ca Partidul Politic „Șor” să fie declarat ilegal. Deputata se arată nemulțumită de cele declarate: „Veți răspunde în instanță pentru toate învinuirile false pe care ni le-ați adus. Să vedem atunci cât de curajos veți fi”, scrie Marina Tauber într-o postare pe facebook.

Deputata fracțiunii parlamentare „Șor” susține că tot ce vedem în ultima perioada nu este întâmplător, totul este regizat, iar actorii, unul câte unul, ies la a rampă și se deconspiră.

„Țîcu, liderul unui partid invizibil în sondaje, care nu reprezintă nimic în politica moldovenească, și-a îmbrăcat roba invizibilă de judecător și a început să dea verdicte. Nu-i de glumă. Când ajungi să-ți imaginezi lucruri și să mai ieși în conferință și să vorbești despre ele, e grav”, a declarat în replică Marina Tauber.

Amintim că, recent doi deputați din Partidul „Șor”, Petru Jardan și Denis Ulanov, au fost reținuți după ce au rămas fără imunitate parlamentară. Ulterior, pe data de 25 martie, magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a decis liberarea provizorie sub control judiciar pentru 30 de zile a parlamentarilor. Tot atunci, la ședința Parlamentului, a avut loc un schimb de replici acide între Marina Tauber și Octavian Țîcu.

Menționăm că, deputatul Octavian Țîcu a depus astăzi sesizarea privind controlul constituționalității Partidului Politic „Șor”. Curtea Constituțională a publicat adresarea deputatului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram