/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

„Nu ne ajută starea de urgență”. Și deputata Monica Babuc anunță că s-a vaccinat la Iași

missing
01 aprilie 2021, ora 16:39

Și deputat PD Monica Babuc s-a vaccinat împotriva noului virus COVID-19. Într-o postare pe Facebook, aceasta a precizat că a ales să se vaccineze la Iași. 

„Suntem pe cont propriu. Nu ne ajută starea de urgență instituită ieri. Căci nu știm care sunt măsurile care ne vor oferi protecție suplimentară. Nu ne ajută nici faptul că am trecut prin Covid în noiembrie-decembrie – ne putem reinfecta. Ne ajută în schimb șansa apartenenței de lumea românească , de marele și gloriosul popor român care ne-a oferit nouă, celor care dețin cetățenia României, posibilitatea de a ne vaccina pe platforma vaccin.live și programarevaccinare-covid.ro. Eu și soțul meu m-am programat în acest mod și am fost vaccinați la Iași, orașul de care mă leagă o relație aparte”, a scris deputata pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că anterior, și deputații Andrian Candu, Octavian Țîcu și Iurie Reniță au anunțat că s-au vaccinat peste Prut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram