/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Plecat la Moscova, Dodon a reiterat poziția PSRM. „Nu susținem propunerea de închidere totală a activităților economice”

missing
01 aprilie 2021, ora 14:34

Deși este plecat la Moscova, liderul PSRM, Igor Dodon, a reiterat poziția partidului său și a spus că „socialiștii nu susțin propunerea unor politicieni de închidere totală a activităților economice”.

„Începând cu ziua de astăzi în Moldova este instituită stare de urgentă, respectiv, guvernul are posibilitatea să intervină cu acțiuni concrete, inclusiv pentru a lupta cu pandemia provocată de COVID-19. Rog Guvernul, Comisia pentru Situații Excepționale să vină cu un set de acțiuni de susținere a cetățenilor și agenților economici, stoparea controalelor din partea organelor de stat, suport pentru salariați, dar și pentru agenți economici”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a plecat în seara trecută la Moscova, într-o vizită de două zile.

Amintim că începând de astăzi, 1 aprilie, în Republica Moldova a fost instituită stare de urgență timp de 60 de zile. Propunerea Guvernului a fost votată de către Legislativu cu 52 de voturi, însă nu a fost prezentat niciun plan de acțiuni sau măsuri concrete.

Ulterior, s-a anunțat că Comisia pentru Situații Excepționale se va întruni în această seară. Anunțul a fost făcut de Guvern, printr-un comunicat de presă. Ședința va avea loc la ora 17:00, iar o oră mai târziu, premierul interimar, Aureliu Ciocoi va face declarații de presă. 

Dodon a plecat la Moscova, imediat după instituirea stării de urgență în țară

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram