/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Acces restricționat în cadrul instituției. Regim special de muncă la ANI, în legătură cu instituirea stării de urgență

missing
02 aprilie 2021, ora 16:35

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a decis stabilirea unui program special de muncă, începând cu data de 5 aprilie 2021, pentru Inspectoratul de Integritate și funcționarii publici din cadrul ANI, în legatură cu instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Președintele și șefii a trei subdiviziuni din cadrul ANI vor asigura funcționalitatea instituției cu prezența zilnică obligatorie. Inspectorii de integritate vor activa în două cicluri prin rotație, pe toată perioada stării de urgență. Celelalte subdiviziuni au fost desemnate să asigure munca de la distanță, cu prezentarea rapoartelor zilnice de activitate.

Pentru persoanele străine accesul în cadrul instituției va fi restricționat. Se va permite intrarea în sediul autorității, cu respectarea tuturor regulilor de protecție, doar membrilor Consiliului de Integritate, curierilor speciali și poștașilor.

Cetățenilor li de recomandă să utilizeze mijloacele electronice disponibile sau corespondența pe suport de hârtie, expediată prin intermediul oficiilor poștale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram