/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Au fost amânate concursurile pentru suplinirea posturilor vacante de judecător la CSJ și Curtea de Apel Chișinău

missing
02 aprilie 2021, ora 09:34

Concursurile pentru suplinirea posturilor vacante de judecător la Curtea Supremă de Justiție (CSJ) și Curtea de Apel Chișinău nu se vor desfășura în cadrul ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) preconizate pentru 6 aprilie 2021. Data desfășurării acestora va fi comunicată suplimentar.

Asta după ce în cadrul ședinței din 30 martie 2021 plenul CSM a exclus din agenda şedinţei subiectele cu privire la desfășurarea concursurilor pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător, vicepreşedinte şi preşedinte în unele instanţe judecătoreşti, din motivul imposibilităţii desfăşurării concursurilor în lipsa prezenţei fizice a candidaţilor.

Pe 26 martie curent CSM a anunțat că concursurile pentru suplinirea posturilor vacante de judecător la CSJ și Curtea de Apel Chișinău sunt planificate pentru 6 aprilie curent.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram