/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Declarația pe propria răspundere, în timpul nopții, obligatorie de sâmbătă! Ce date trebuie să conțină documentul

missing
02 aprilie 2021, ora 16:30

Deplasările între ora 23:00 și 05:00 dimineață au nevoie de justificare. Începând de sâmbătă, 3 aprilie, ieșirile în timpul nopții vor fi restricționate în Chișinău și Bălți. Locuitorii celor două municipii vor fi nevoiți să prezinte autorităților un act care să le motiveze prezența în stradă.

Cei care sunt nevoiți să iasă în timpul nopții pentru a merge la serviciu, de exemplu, vor trebui să prezinte autorităților o declarație pe proria răspundere care să conțină adresa locului de muncă, numele și prenumele, data nașterii, durata deplasării, data completării şi semnătura. Eventual, poate fi prezentată și legitimația de serviciu.

Persoanele care ies din case între ora 23:00 și 05:00 în scopuri personale, bunăoară la magazin sau la medic, vor trebui să dețină o declarație care să conțină informații practic similare. Este vorba despre datele personale, motivul deplasării și adresa unde locuiește.

Această declarație este obligatorie în contextul în care pe tot teritoriul țării a fost instituită stare de urgență.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram