/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, flăcări în Rusia și atac la Harkov! SUA încep să trimită noul ajutor Kievului

Nagacevshi evită să spună dacă Dodon a participat recent la o ședință cu membrii Guvernului

missing
06 aprilie 2021, ora 06:00

Ministrul în exercițiu al Justiției, Fadei Nagacevschi, evită să spună dacă recent a avut loc o întâlnire la care să participe mai mulți membri ai Guvernului și liderul Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon.

Luni, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, membrul Cabinetului de Miniștri doar a reiterat că au loc întrevederi între președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și reprezentanții Guvernului. Solicitat să explice motivul pentru care au loc astfel de întruniri, Fadei Nagacevschi a spus că: „Președinta Parlamentului reprezintă Legislativul. Dumneaei nu ne acordă indicații, ci colaborează”.

Întrebat dacă recent a avut vreo întâlnire cu liderul PSRM, Fadei Nagacevschi a spus că: „cu Igor Dodon mă întâlnesc destul de des. Sunt chestiuni care pe mine mă interesează, inclusiv poziția PSRM pe chestiunea politică. Sunt delegat în Guvern cu susținerea PSRM, de aceea niciodată nu o să întrerup relația”.

Ministrul în exercițiu a negat informațiile lansate recent de către liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, precum că cu o seară până la instituirea stării de urgență la sediul PSRM a avut loc o întâlnire între membrii Guvernului și Igor Dodon. „La sediul PSRM careva întâlniri a membrilor Guvernului cu reprezentanții PSRM nu au avut loc”, a declarat Fadei Nagacevschi.

La o săptămână distanță, Greceanîi a convocat o nouă ședință de seară cu membrii Guvernului în exercițiu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram