/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Orașul Hâncești a rămas fără transport public

missing
06 aprilie 2021, ora 17:33

Locuitorii din orașul Hâncești au rămas fără transport public de pasageri. Rutele urbane de microboz au fost sistate.

Potrivit unui anunț al Primăriei, agentul economic care opera cursele de transport de pasageri s-ar confrunta cu mai multe probleme, inclusiv de ordin financiar.

„În urma multor discuții, administratorul a încercat de nenumărate ori să își prelungească activitatea, până Primăria va putea soluționa această problemă, însă fără succes, dumnealui întâlnind impedimente”, se menționează în mesajul Primăriei Hâncești.

Agentul economic ar fi suportat din contul propriu mai multe cheltuieli. Mai mult, acesta ar duce și lipsă de șoferi.

Reprezentanții Primăriei Hâncești scriu că depun în prezent eforturi pentru a soluționa această problemă. L-am contactat telefonic pe primarul de la Hâncești, Alexandru Botnari, însă acesta nu ne-a răspuns la apel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram