Președintele Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon, evită să spună dacă s-a intersectat sau nu cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, în cadrul vizitei de două zile pe care a avut-o în Capitala Federației Ruse. Menționăm că zilele în care cei doi s-au aflat la Moscova au coincis. 

Întrebat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune „Primul în Moldova” dacă s-a intersectat cu liderul de la Tiraspol, Igor Dodon a spus: „Nu voi spune dacă ne-am văzut sau nu. Asta nu este corect. Să mint tot nu pot, iată de ce nu voi vorbi despre aceasta”.

Igor Dodon a plecat la Moscova în data de 1 aprilie, la o oră de la instituirea stării de urgență în țară pentru următoarele 60 de zile. Ulterior, site-ului oficial al așa – zisei administrații prezidențiale de la Tiraspol, a anunțat că Vadim Krasnoselski a ajuns miercuri seară în Capitala Federației Ruse.

Politicianul nu a renunțat la emisiunea sa nici chiar dacă a plecat la Moscova pentru două zile. Igor Dodon a filmat înregistrarea în incinta Ambasadei Republicii Moldova la Moscova. În aceste condiții, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a solicitat explicațiile de rigoare de la misiunea noastră diplomatică de la Moscova.

Liderul PSRM s-a arătat uimit de nemulțumirile apărute după ce a filmat una dintre edițiile emisiunii sale tradiționale în incinta Ambasadei Republicii Moldova în Rusia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!