Directorul Liceului „Mihail Sadoveanu” din Capitală a înaintat un demers șefului Direcției investigații, infracțiuni informatice al Inspectoratului Național de Investigații (INI) prin care a solicitat inițierea unei anchete, după ce, potrivit lui, persoane necunoscute și-au expus organele genitale la camerele de luat vederi, în timp ce elevii claselor a șasea și a șaptea „B” desfășurau lecții online. 

Directorul Ion Popov spune că administrația cere de la șeful Direcției, Iurie Cațer, inițierea unei anchete, după ce în ziua de 6 aprilie, între orele 9:00 – 10:45, au fost înregistrate două cazuri de intervenție ilegală a unor persoane necunoscute, care au perturbat lecțiile organizate online prin injurii, expresii indecente și expunerea organelor genitale in fața camerelor de luat vederi.

Directorul instituției a informat că astfel de cazuri de intervenție a persoanelor străine la lecțiile organizate online au mai fost înregistrate anterior, dar în ultimul timp sau întețit și au căpătat un caracter agresiv, intolerabil, iar profesorii și elevii sunt puși în situația de a fi martorii unor scene inacceptabile în mediul educațional.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!