/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un tânăr a fost împușcat la Hîncești, după ce ar fi agresat un bărbat

missing
10 aprilie 2021, ora 08:40

Un tânăr de 17 ani a fost împușcat în picior de proprietarul unei gospodării din raionul Hîncești, după ce ar fi pătruns fără permisiune în ograda acestuia și l-ar fi agresat. Cazul a avut loc pe data de 9 aprilie curent.

Oamenii legii au fost alertați de către un bărbat de 43 de ani dintr-o localitate din raionul Hîncești care a spus că părinții săi au fost agresați fizic. Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii pentru a documenta cazul.

„S-a stabilit că un tânăr, în vârstă de 17 ani, a pătruns fără permisiune în gospodărie, ulterior, l-a agresat pe proprietarul casei, în vârstă de 67 de ani, iar pentru a se apăra, bărbatul a efectuat o împușcătură în piciorul agresorului, din arma de model ,,Bernazili”, deținută legal”, a comunicat ofițera de presă Cristina Vicol.

Tânărul a fost preluat de Serviciul de Urgență și transportat la Spitalul Raional Hînceși. Polițiștii întreprind măsuri de stabilire a tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram