/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Experiment în pandemie. 200 de persoane se vor odihni 8 zile pe o insulă din Grecia

missing
13 aprilie 2021, ora 12:54

Aproape 200 de turiști olandezi vor da restricțiile din țara natala pe o carantină voluntară de 8 zile într-un resort din Grecia, în cadrul unui experiment menit să descopere dacă turiștii pot avea parte de vacanțe sigure pe durata pandemiei de coronavirus, informează Reuters.

Participanții se vor caza la un hotel din Insula Rodos, unde vor avea acces nelimitat la piscină, restaurante și alte facilități ale resortului, însă nimic altceva.

Pe lângă testările regulate pentru COVID-19 și menținerea unei distanțe de 1,5 metri, turiștii olandezi vor trebuie să se mulțumească să privească Marea Egee de la balcon sau de pe terasele hotelului, întrucât nimeni nu are voie să părăsească resortul, unde vor fi cazați doar participanții la experiment.

Grecia încearcă să atragă oamenii înapoi pe plajele sale, întrucât economia elenă este dependentă de turism, iar anul 2020 a adus o scădere de 75% a numărului turiștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram