/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Au început lucrările de betonare a albiei râului Bâc

missing
13 aprilie 2021, ora 22:05

Schimbări pe râul Bâc din capitală. După ce, anul trecut, au fost extrase tone de nămol, acum, muncitorii au început să betoneze albia râului. Edilul capitalei s-a lăudat, pe pagina sa de Facebook, că lucrările au început deja. Ceban a menționat că cheltuieliele sunt din bugetul de stat, fără să precizeze de ce sumă ar fi vorba. Potrivit primarului, lucrările sunt efectuate pentru curățarea albiei râului Bîc.

Înarmați cu lopeți și cizme, muncitorii au pornit șantierul de sub podul de la intersecția străzilor Albișoara cu Petru Rareș. Munca nu este deloc ușoară, spun aceștia, deoarece au de luptat cu apa pentru a turna betonul.

Muncitorii spun că, deocamdată, proiectul prevede betonarea porțiunii albiei de sub pod și speră că, mâine, să dea lucru în exploatare. Cei care au trecut astăzi pe acolo au păreri diferite, unii cred că mai bine ar fi de reparat mai întâi drumurile care lasă de dorit.

Cu lucrările de betonare s-a lăudat pe Facebook și primarul general. Acesta a scris că o parte din banii sunt din bugetul Primariei, iar alta – de la Fondul Ecologic Național. Ceban nu a dezvăluit, însă, despre ce sumă este vorba. Totodată, edilul a precizat că, în prezent, Primăria lucrează asupra unui concept de revitalizare integrală a râului Bîc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram