/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un consilier municipal de la socialiști a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID - 19

missing
18 aprilie 2021, ora 17:53

Un membru al Consiliului Municipal Chișinău a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID – 19. Este vorba despre consilierul socialist Valeriu Lupașcu. 

Anunțul a fost făcut de colegul de partid al decedatului, deputatul Vlad Batrâncea.

„Covidul a luat viața unui alt om bun. Doctor în arhitectură cu sute de lucrări finalizate, profesor universitar, consilier municipal V.M. Lupașko. Valeri Mihailovici, este o pierdere grea și neașteptată. Ați fost activ și plini de planuri și, prin urmare, este deosebit de trist și tragic…Amintire luminoasă, Dumnezeu să vă odihnească în pace…”, a scris Batrâncea într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/Valeriu Lupașcu

Săptămâna aceasta, noul coronavirus a luat și viața deputatei PDM, Ludmila Guzun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram