/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Tu aduci toate zdohniturile”. Cum se lua mită de la comercianții de carne de la Piața Centrală. Reacția ANSA

missing
20 aprilie 2021, ora 12:17

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) s-a sesizat în urma perchezițiilor și reținerilor din această dimineanță de la Piața Centrală, pentru eliberarea certificatelor de calitate a cărnii vândute în halele de la Piața Centrală, în schimbul unor sume de bani. ANSA menționează că va acorda tot suportul necesar instituțiilor de drept.

„ANSA se disociază totalmente de acțiunile coruptibile ale unor funcționari și reiterează angajamentul de a continua activitatea în spiritul legalității, transparenței, corectitudinii și responsabilității. Totodată menționăm că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii defintive şi irevocabile de judecată, se arată într-un comunicat de presă.

Centrul Național Național Anticorupție a publicat imagini video, care surprind mai multe situații în care comerfcianții de carne intrau în biroul unui funcționar de la ANS și aduceau sistematic bani pentru a li se permite sa-și vândă marfa. Reprezentantul ANSA lua banii deși cunoștea că unii dintre comercianți puneau în vânzare carne de o calitate proastă sau expirată.

„Tu aduci toate zdohniturile pentru vânzători”, i-a spus funcționarul unui comerciant venit să îi aducă bani drept mită.

Detalii, în video de mai jos. Atenție, LIMBAJ LICENȚIOS:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram