/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Deși Dodon a a anunțat că a adus 142 de mii de doze de vaccin Sputnik-V, Ministerul Sănătății spune că a recepționat de două ori mai puține

missing
26 aprilie 2021, ora 11:33

Deși sâmbătă, liderul PSRM, Igor Dodon anunța cu mare fast că a adus în țară 142 mii de doze de vaccin, astăzi ministerul Sănătății anunță că au fost primite doar 71 de mii de done de vaccin. Purtătoarea de cuvânt a ministerului, a precizat că cele 71 mii de doze recepționate sunt pentru prima doză. A doua doză urmează să fie livrată în luna mai.

Totuși, sâmbătă, Igor Dodon a anunțat că „pe Aeroportul Internațional Chișinău a aterizat o aeronavă din Rusia cu un lot de ajutor umanitar pentru poporul Moldovei – 142 mii de doze de vaccin Sputnik-V”. Aceiași informați a fost anunțată și într-un comunicat al Parlamentului, dar și de Președinta Maia Sandu care a anunțat că astfel procesul de vaccinare ar putea fi accelerat, iar categoriile de persoane eligibile pentru imunizare ar putea fi extinse,după ce Republica Moldova a primit gratuit un lot de vaccin Sputnik-V, din partea Federației Ruse.

 

 

Vaccinurile au fost transportate cu un avion, la bordul căruia s-au aflat liderul socialiștilor Igor Dodon și oficialii ruși care sunt membri ai partidului lui Vladimir Putin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram