/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Honda şi-a anunţat planurile de viitor şi anul din care va renunţa complet la maşinile non-electrice

missing
27 aprilie 2021, ora 09:56

Honda intenționează să oprească complet vânzările de mașini care utilizează motoare cu ardere internă, inclusiv hibride, până în 2040. Astfel spus, acest producător auto a devenit prima mare companie japoneză care a declarat despre o tranziție completă spre tracțiunea electrică.

Președintele Honda, Toshihiro Mibe, a declarat că în următorii 20 de ani gama companiei va fi formată exclusiv din mașini electrice pe baterii și pe bază de pile de combustie (electrice care îşi generează energia din hidrogen). Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram