/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Un șofer a făcut drifturi pe străzile Capitalei cu un Ford Mustang

missing
27 aprilie 2021, ora 19:23

Un șofer teribilist s-a dat în spectacol pe străzile capitalei, făcând drifturi periculoase la volanul unui Ford Mustang. Acesta a turat motorul la maximum, etalându-și muscle carul cu sute de cai putere sub capotă. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmulețe, unde șoferul Mustangului își face de cap. Poliția a reușit să identifice conducătorul auto, acesta este un cetățean străin în vârstă de 21 de ani, care a fost citat la poliție.

Acest filmuleț a fost înregistrat pe strada Albișoara, la intersecție cu strada Mihai Viteazul din capitală. Din imagini se vede, cum șoferul Mustangului ignoră regulile de circulație rutieră și face drifturi periculoase pe drumurile publice. Într-un alt filmuleț, înregistrat deja noaptea în altă parte a orașului, același automobil este surprins făcând din nou drifturi.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, poliția a dat de urmele șoferului teribilist. Nu este pentru prima dată, când șoferii își etalează puterea motoarelor pe drumurile publice și pe rețelele de socializare. În imaginile de mai sus sunt doar câteva cazuri, când unii conducători auto încalcă orice limită și își pun în pericol viața proprie dar și a celor din jur. Potrivit poliției, toți conducătorii auto care își permit să încalce regulamentul circulației rutiere vor fi sancționați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram