/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Motivul pentru care procurorii nu pot trimite în instanță dosarul tinerei din Comrat care și-ar fi ucis mama

missing
04 mai 2021, ora 20:07

Procurorii nu pot trimite în instanța de judecată dosarul tinerei din Găgăuzia care și-ar fi ucis mama. Potrivit procurorului Victor Cîlcic susține că motivul ar fi expertiza medico-legală care este așteptată de acuzatori de cinci luni, scrie presa locală.

„O decizie finală nu a fost încă luată. Motivul este în necesitatea obținerii rezultatelor expertizei medico-legale. Rezultatele finale ale expertizei sunt obligatorii”, a explicat procurorul.

Amintim că, tânăra de 21 de ani, din Comrat, aflată sub influența drogurilor, este suspectată că și-a ucis mama. Trupul femeii de 40 de ani a fost găsit în noaptea de 12 decembrie de poliţie, zăcând într-o baltă de sânge, în propria locuință.

Victima a fost înjunghiată de multiple ori cu un cuțit. Potrivit informațiilor preliminare, tânăra s-ar fi certat cu mama din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic. La 14 decembrie 2020, magistrații Judecătoriei Comrat au admis demersul procurorilor și au emis un mandat de arest pentru 30 de zile pe numele tinerei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram