Procurorii nu pot trimite în instanța de judecată dosarul tinerei din Găgăuzia care și-ar fi ucis mama. Potrivit procurorului Victor Cîlcic susține că motivul ar fi expertiza medico-legală care este așteptată de acuzatori de cinci luni, scrie presa locală.

„O decizie finală nu a fost încă luată. Motivul este în necesitatea obținerii rezultatelor expertizei medico-legale. Rezultatele finale ale expertizei sunt obligatorii”, a explicat procurorul.

Amintim că, tânăra de 21 de ani, din Comrat, aflată sub influența drogurilor, este suspectată că și-a ucis mama. Trupul femeii de 40 de ani a fost găsit în noaptea de 12 decembrie de poliţie, zăcând într-o baltă de sânge, în propria locuință.

Victima a fost înjunghiată de multiple ori cu un cuțit. Potrivit informațiilor preliminare, tânăra s-ar fi certat cu mama din cauza că aceasta ar fi încercat să o interneze la un Dispensar Narcologic. La 14 decembrie 2020, magistrații Judecătoriei Comrat au admis demersul procurorilor și au emis un mandat de arest pentru 30 de zile pe numele tinerei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!