/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Filme, concerte și masterclass-uri. Ce evenimente se vor desfășura de Zilele Europei în Moldova

missing
04 mai 2021, ora 16:59

Concerte, festival de film, concursuri, emisiuni și master-classuri sunt doar câteva dintre dintre acțiunile, dedicate Zilei Europei, care vor fi organizate în perioada 5-31 mai pe mai multe platforme online pentru a marca solidaritatea și valorile Europene. Lansarea online a Zilei Europei 2021 va începe cu un eveniment în 5 mai, cu participarea E.S. Peter Michalko, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova și Ambasadorii Statelor Membre ale UE în Republica Moldova.

După lansare, programul care include evenimente online pentru fiecare, va fi urmat de o agendă plină de activități creative pentru publicul din Republica Moldova. Acțiunile își propun să informeze despre cooperarea dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova, precum și să ofere posibilitatea moldovenilor de a se bucura de diverse evenimente creative de-a lungul lunii mai. Agenda integrală o găsiți mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram