Concerte, festival de film, concursuri, emisiuni și master-classuri sunt doar câteva dintre dintre acțiunile, dedicate Zilei Europei, care vor fi organizate în perioada 5-31 mai pe mai multe platforme online pentru a marca solidaritatea și valorile Europene. Lansarea online a Zilei Europei 2021 va începe cu un eveniment în 5 mai, cu participarea E.S. Peter Michalko, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova și Ambasadorii Statelor Membre ale UE în Republica Moldova.

După lansare, programul care include evenimente online pentru fiecare, va fi urmat de o agendă plină de activități creative pentru publicul din Republica Moldova. Acțiunile își propun să informeze despre cooperarea dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova, precum și să ofere posibilitatea moldovenilor de a se bucura de diverse evenimente creative de-a lungul lunii mai. Agenda integrală o găsiți mai jos:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!