Jaf la o companie de microcreditare din Capitală! Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a intrat înarmat în sediul acesteia și a amenințat casierul cu moartea. Individul a fugit cu 12.435 de lei, pe care i-a luat din aparatul de casă. 

În momentul comiterii jafului, bărbatul și-a acoperit chipul cu o umbrelă, cel mai probabil, pentru a nu putea fi identificat de oamenii legii.

După ce a fost escortat la inspectorat pentru audieri, bărbatul și-a recunoscut vina. S-a constatat că arma, de model PM (pneumatic), era deținută ilegal.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru un termen de 30 de zile și cercetat penal pentru tâlhări. Conform legislației în vigoare, riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!